Velfærd for Real Madrid fans og Ronaldo fans er kommet, og Ronaldo har åbnet sin første China tour og delte sin egen vækst historie med kinesiske fans, afslørende succesen af ​​hans strålende fodbold gennem indsats for at hjælpe og inspirere udviklingen af ​​kinesisk Fodbold ungdomstræning. Velkommen til vores fodbold butik for at købe Billige Fodboldtrøjer, vores mål er simpelt at give dig det bedste valg af fodboldprodukter på internettet, og håber du nyder din shopping oplevelse.

Ronaldo er inviteret af selskabet og sponsor, godkendt af Executive Board of Professional League Council, først i Shanghai SIPG mod Guangzhou Evergrande matchscene og til at opmuntre to spillere til at opmuntre de to hold til at vise det højeste niveau af fodbold . Ronaldo vil så føre mere end 20 små børn til at komme ind i spillet, og holdets repræsentanter til at give gaver og sende velsignelser. Køb Ronaldo tøj til børn for at støtte denne fantastiske spiller. Nyd vores høj kvalitet, lav pris jerseys!

Ronaldo har scoret 604 mål i sin karriere, og hans karriere i fodbold er utvivlsomt strålende og ekstraordinært. I sidste måneds Champions League-finale blev Real Madrid førsteholdet til at vinde Champions League i træk, det var også fjerde gang, at Ronaldo Personligt toppede øverst i Champions League og repræsenterede det 21. Championship for forskellige hold! I den nyligt afsluttede Confederations Cup førte Ronaldo Portugal til tredjepladsen, og repræsenterer i øjeblikket landsholdet i 75 mål, ikke kun det portugisiske holds første scorer, men også landsholdets europæiske holdhistorie anden angriber. Besøg vores fodbold shirts hjemmeside, nyd enhver Gange spændende øjeblikke.