Som en ambassadør til Barcelona i sommer mener Henry, at Barbed er den ideelle kandidat til Barcelonas manager, men holdet skal hjælpe deres manager med at tilpasse sig hurtigst muligt. Derudover bemærker Henry, at Messi har ændret sig lidt siden han spillede for holdet. Men efter hans mening vil enhver, der kan lide fodbold, lide Barcelona. Køb Billige Fodboldtrøjer for at støtte dette store hold. Vi har et komplet udvalg af fodboldtrøjer fra Barcelona, ​​som Messi jerseyen, Neymar jerseyen, Suarez jerseyen og så videre. Nu gennemse vores Barcelona holdets katalog og nyd vores hurtige levering!

"Hvis nogen ved om Barcelona, ​​er det Barbed," fortalte Henry journalister efter Barcelonas 2-1 sejr over Juve. "Jeg tror, ​​han laver et godt job på dette stadium, men holdet skal være sikker og hjælpe ham," sagde han. "Velkommen til vores hjemmeside for at købe Barcelona tøj til børn til dit favoritholdningsbrændstof, her er præferencepriser, hurtige logistikkanaler og perfekt eftersalgsservice."

Da han blev spurgt om betydningen af ​​Barcelona, ​​var Henriks svar undertrykkende. "Barcelona er meget speciel," fortsatte franskmanden. "Da jeg spillede her, indså jeg, at det ikke var bare en klub, efter min mening. Når du går, vil du vide og forstå betydningen af ​​det. I øjeblikket var der omkring 11 spillere i Barcelona fra akademiet Barcelonapunktet er spillet, målet, fansne, Nou Camp. "Fodboldbluser.com målet er simpelt at give dig det bedste valg af fodboldprodukter på internettet og håber du nyder din shoppingoplevelse."