Arsenal er i spidsen for et 0: 4 nederlag i Liverpool, med mange problemer, der plager klubben og står over for en hård situation i starten af ​​sæsonen, vil holdet stå over for en meget værre sæson. Arsenal står over for et valg, der skal erstattes sidste sæson efter at have tabt Champions League i top fire. I begyndelsen af ​​den nye sæson har Arsenal været uregelmæssig og har spillet i runderne, den ene er mindre end en. Sanchez, Chamberlain og Mustafi er i dybe overførings rygter, Özil var modløs, næsten alle spørgsmål peger på Arsene Wenger og Club management.Football-elskende fyrene, køb Fodboldtøj til børn støtte holdet og give holdet tankning.

Selvom introduktionen af ​​Lacazette og Kolasinac, men holdet ikke ser ud til at have stor indflydelse, og Wenger ikke lod de to første gangs nye signeringer spille godt i det afgørende kamp mod Liverpool. Reflekterer Wengers selvvold og konservatisme. Samtidig er det svært for Arsenal at tiltrække topspillere i overførselsmarkedet. Kerneaktørerne overvejer at efterlade og ude af stand til at bringe spillerne ind, og moralens arsenal kan være svært at bryde ud af myret. Fremtidige fodbold håb fra Køb af Arsenal fodboldtøj til børn start.

For klubforvaltningen er valget af en fornyelse af Arsène Wenger efter slutningen af ​​sidste sæson en sikker og absolut tillid til professorerne, så selv om starten er dårlig, er professorens stilling helt sikkert solid. Dernæst er hvordan professorens hovedopgave er at afhjælpe angst i teamet. Hvis du ikke kan glemme Arsenals myte hele sæsonen, vil du stadig huske den klassiske trøje. Velkommen til at besøge vores hjemmeside Køb billige fodboldtrøjer, lad os følge hukommelsen, husk evigheden.