Messi's equalizer har givet Barcelona en chance for at vende Real Madrid. Men holdet tabte chancen for at score kontinuerligt, og blev ramt af Real Madrid 2-måls lead. Efter at have slået hjemkrigs næsten 5-årige måltørke, overtog Messi Sara for at blive den største hit i Real Madrid, men milepælen var en tragisk afslutning. Køb Billige Fodboldtrøjer for at støtte Messi for at hævne Bernabeu.

To hold i ligaen sidste sæson, Messi brace, scorede det vindende mål, førte Barcelona 3-2 væk for at vinde Real Madrid, øjeblikket for at fejre skjorten bliver også en klassiker. Messi scorede også til Barcelona i sommer, hvilket hjælper Barcelona med at slå Real Madrid til at vinde to på hinanden følgende kampe. Men i Camp Nou havde Messi ikke brudt Real Madrid-målet i 5 år før, og målet var 2012 2-2 Ping Real Madrid, efter at Zidane trænede Real Madrid, gjorde Messi heller ikke hjemmeholdets hold, den sejrede fjende.

Messi fortsætter med at opdatere sin spanske Super Cup historie mål rekord, scoret 13 mål, er rangeret 2nd Raul Output 1 gang gange, denne service scene af The Lord of the Rings for at vinde 7 mål, efterfulgt af Stoychkov og Begiristan 6 bold, Kanoute 5 bold og så videre. I historien om den spanske Super Cup-krig scorede Messi 6 mål, også den første person i historien, de 4 mål, der førte Ronaldo og Raul, Bacro og Butragueno 3 goals.Messi's færdighed er smukkere, upåklagelig, køb af Billige Messi Trøjer fortolkning af det bedste indhold af menneskets natur.

Desværre i april i år, da Bernabeu vendte om Real Madrid, blev det ikke igen, Messi udlignede scoringer, Barcelona har flere gange savnet scoring muligheder mod Ronaldo og Ascencio gennem kontraangrebsmålet. Messi's milepæl en nat, fortrydelsens skyld, den endelige fløjte efter frustrationens udtryk, med et festligt rødt tøj før kampen, og Luis Suarez gode humør, når han kører til Camp Nou i skarp kontrast. Fodbold er en meget smuk sport, Hvorfra alle kan få oplevelsen af ​​fysisk og mental fornøjelse,Besøg vores fodboldtrøjer hjemmeside vælg din favorit fodboldtrøje.