Da Matic sluttede sig, begyndte Pogba at frigive sine angribende talenter. Som de britiske medier forudser, forventes den 100 millioner spiller at indvarsle en stor pause i den nye sæson. Manchester Uniteds 4-0 sejr over Swansea, Pogba blev valgt som fansen stemte for MVP, den første rekord af et mål for de fleste af dem er Pogba kredit. Pogba sådan ydeevne overrasket, ikke overraskende, køb Fodboldtøj til børn Lad dit barn vinde på startlinjen.

Mourinho har altid betragtet Pogba som kernen i Uniteds renæssance og siger: "Pogba er efter min mening en anden spiller, han er lige så stor en superstjerne som Lionel Messi og Neymar. Du skal have en god regelmæssig lineup, men nogle gange beslutter superstjerner alt På et tidspunkt er Pogba en af ​​disse spillere. "Pogba sæson præstationer, vil lade mange børn tage ham som et eksempel på at lære, købe Pogba fodboldtøj til børn give børn en stor overraskelse.

I dette sommers frynsede transfermarked er Pogba 100 millioner værd pengene værd, og i en tid, hvor Dembélé-spillerne prissættes i milliarder og ikke nødvendigvis køber, vil Manchester United købe en anden Pogba, der er så ung og kraftig og potentiel At kernen i midtbanen er næsten en drøm. Rio Ferdinand sagde: "Pogba på midtbanen kan gøre alt, denne 100 millioner er absolut dyrt, han er for vigtig for den amerikanske renæssance." "Scholes mener, at denne sæson vil være en sæson af Pogba fra stjerne til superstar."Køb billige fodboldtrøjer at juble for den nye sæson!