Den spanske fodboldforeningens konkurrenceudvalg afgav en afgørelse om Ronalds røde kort og skovdommeren, med to tæller på 5 spil suspenderet. I betragtning af sværhedsgraden af ​​Ronaldo's andet gule kort tror mange mennesker, at Ronaldo er for forkert. Men den tidligere britiske fløjte Graham-afstemning troede ikke det, i hans opfattelse som Ronaldo sådan en superstjerne, for at skubbe dommeren adfærd, suspenderet 12 spil er ikke også. Velkommen til vores hjemmeside for at købe Billige Fodboldtrøjer, her er skjorte kvalitetssikring lav Priser, hurtige logistikkanaler og perfekt eftersalgsservice.

Meningsmåling sagde: "Ronaldo er blevet tilbedt af millioner af fans, og han skal forstå det ansvar, han har bragt til ham. I kampen mod Barcelona blev Ronaldo først præsenteret med et gult kort for at tage af sin skjorte for at fejre, og derefter adfærd Af et falsk fald fra to gule til et rødt kort udvisning.Du så skubbet dommeren, han skulle blive dømt til 12 af den strengeste straf, desværre fik han kun 5 af suspension straffen.Hvis Ronaldo's andet gule kort ser hårdere ud, Forvaltningen af ​​Real Madrid bør være mere opmærksom på spørgsmålet om Ronaldo's striptease-festligheder. Selvom vi ved, at han ser godt ud, behøver vi ikke at minde ham om det hver uge. "Vores online-butik sælger Billige Ronaldo Trøjer, nu gennemse katalogkøb Nyd flere indrømmelser.

Afstemning siger også, at unge mennesker rundt omkring i verden ser og efterligner Ronaldo, en højt profileret spiller, der skal bevise, at han er et godt eksempel. Faktisk er meningsmålingens mening fornuftig, ligesom Cristiano Ronaldo og Messi sådan en topstjerne, er genstand for utallige unge mennesker, de bør være strenge med sig selv, tage de tilsvarende resultater ud, spille en eksempelrolle.Besøg vores fodboldtrøjer hjemmeside og læg på topstjernens fodboldtrøje for at sprede positiv energi.