Guardiola æra af den røde og blå legion er vellykket, dette hold i Enrique under omdannelsen, men har en MSN Barcelona har været i mange år ikke lade den berømte "Cruyff stil" genfødt glans. Verratti er det første hovedmål for Barcelona i sommer, og den italienske spiller passer perfekt til Røde og Blå Legionens behov: Han passerer præcist med den højeste europæiske turneringserfaring. Alder passer også til klubben for hans investering. holdets interesse for Verratti og bekræftet, at spilleren også ønskede at bære en rød-og-blå skjorte. Men i sidste ende har store Paris ingen tøven med at benægte, at spilleren vil blive solgt. Køb Fodboldtøj til børn nyd enheden af ​​enhed og samarbejde på fodboldbanen.

Derefter kan ingen tro, at Neymar vil forlade. Den brasilianske er en vigtig søjle af holdet. Efter at 222 millioner overførselstransaktionen var afsluttet, tabte Barcelona den bedste spiller i holdet med undtagelse af Messi. De uheldige nyheder påvirker ikke kun Barcelonas nuværende, men også klubbens kortsigtede fremtid. Efter Neymars afgang fra loven sluttede Paulinho fansens udfordring med et overførselsgebyr på € 40 mio. Semedo og Deulofeu kom til holdet tidligere end Paulinho og fik ikke fansne til at blive spændte. Dembélé kan være den eneste til at se håb. Barcelonas fodboldhold har spredt sig til hvert hjørne af verden og køber Barcelona fodboldtøj til børn for at genskabe forbløffende herlige øjeblikke.

For nylig sagde sportsdirektør Robert Fernandes i Barcelona: "Dette sommeroverførselsmarked er dette." "Efter ankomsten af ​​disse underskrifter og lukningen af ​​overførselsmarkedet har denne bemærkning fra sportsdirektøren virkelig fået Barcelona fans til at føle sig trætte." Uden Coutinho er Seri's bevægelse håbløs og vil introducere Di María blev afvist .... ..Barncelona træder ind i den tørre ørken i sommerens overførselsmarked. Hvor det er en skam eller en overraskelse, vrede eller tilfredshed, er den nye sæson begyndt!Køb billige fodboldtrøjer, fremtiden har stadig forventninger, vi forlade ikke!